HTTP://ILOVEWILDFOX.COM/

Brilliant.


Att offra sin högra hand för en tygbit
Två bilder funna på någon tumblr, minns tyvärr inte vilken. Klänningen (bild två) är i alla fall signerad Jil Sander och är sådär alldeles hemskt mycket för fin. Åh.


SYND ATT ALLT HAR SIN BAKSIDAJag har tänkt på en sak. 
   Våren är verkligen som en förrätt. Det vill säga om högsommaren skulle vara varmrätt och sen-
sommaren efterrätt. Tänk efter nu då. Jag menar, det är ju exakt som när man får en första försmak efter att ha trånat och hungrat i en evighet. Föreställ dig att du är riktigt jävla aphungrig och sedan får ta de första tuggorna av en sjukt god förrätt. Hungern som legat och gnott gör att du sedan slänger i dig allt du kan komma åt. Lyckotankarna på att du bara är inne på den första tredjedelen. Det skapar begär. Får dig att vilja ha mermermer.
   Efter en lång, kall, snöig vinter är de flesta av oss riktigt hungriga på varmare tider. Så fort en solstråle når våra näsor överdriver vi gärna och byter dunjackor och mössor med skinnjackor och solglasögon. Vi skriver facebook-statusar om hur "otroligt soligt" det varit under dagen och huruvida våren har kommit fastän det fortfarande är mitten på ett egentligen, rätt kyligt februari. Sedan lyckotankarna att vi har både hög- och sensommar framför oss gör att ett rus sprids i våra kroppar. Vi kan knappt bärga oss. Smått galna. Som kor på betessläpp.


Mitt favoritläppstift just nu.... är signerat Yves Saint Laurent. Det har den där ultimata fuschiatonen á la Jil Sander. Egentligen är väl färgen lite mer utstickande IRL, fångades inte ultimat på bilden tyvärr!

Meeting up with this gal todaySka möta upp min vän med samma namn idag. Jag är taggad och har planerat att vi ska diskutera Style.com, modeller och trender bland mycket annat. Alltid lika kul att diskutera sådant med Elin, för fantastisk smak har hon allt. Nu -  panik över att jag inte hittar min kamera ARRGGH!


The Sun Also RisesVänner, vänner.
Vill ha ett block i liknande stuk som det ovan. Ska finnas hos Nathalie Schuterman. (Smakar det så kostar det?)
   Har startat min morgon med att läsa Ernest Hemingway och bläddra igenom arkivet på Style.com för fjortonde gången? Älskar det. Om inte mer för varje gång. Jag funderar på att göra ett kollage med favoritlooksen, men jag hindras av min okunskap kring collageskapande. Vill att det ska bli bra och inte någon halvtaskig paint-version.

Bara Åh


En bild jag fotade på min extremt snygga vän Sandra.

TACK TILL MINA KÄRA

Har jag nämnt att jag har fyllt år?
Kanske ett tecken på mitt misskötande av bloggen?

Jag vaknade i alla fall till sång, blommor, frukost och presenter. Tog mig iväg till skolan och blev överrumplad av att mina fantastiska vänner hade spökat ut hela danssalen med ett sextiotal ballonger, cerpentiner, "Happy birthday!"s på väggarna och till och med köpt en cupcake med födelsedagsljus i. De försökte därefter få mig att gå runt med en sådan där triangulär pappershatt med texten "happy fucking birthday".
   Dagen fortsatte i den banan hela tiden och vart jag än vände mig tycktes alla vara glada, kramiga och ofattbart generösa. Åkte till dansen efter skolan, hade balett med ytterligare några älsklingar som förgyllde tillvaron. När danslektionen väl var slut, bytte jag om och hoppade in i bilen. Där väntade ännu fler överraskningar! Min fina mamma hade köpt en Gateautårta i chokladsmak, ett perfekt fuschiafärgat YSL-läppstift samt valt ut runt femton färgglada macarons som slagits in i NK:s klassiska konfektyrkartonger. Pappa startade motorn efter mitt glädjeutbrott och vi tog oss bort mot Odenplan för att hämta upp Anna.
   Dagen avslutades därefter med middag på Kung Carls bakficka, många skratt och sist macarons och tårta framför TV:n i vardagsrummet.


VAD VÅREN GÖR, VAD VÅREN VILL


weheartit.com

Har inte kunnat sluta tänka på ett par ögon jag mötte igår. Inte heller på det bruna håret, stickade tröjan eller de perfekt upprullade jeansen. Växlade endast ett fåtal ord på den blåa bussen där vi satt alla tre. Av nervositet strök du händerna på utsidan av låren upp och ner, ner och upp. Jag fångades av leendet, innerligheten och solen som reflekterades i ditt ansikte. Kanske var det just stundens vårljus, kanske var det kungsträdgårdens ljumma vindar, kanske är jag bara ett weirdo som inte har alla skruvar på plats.


Lär ta bort dett inlägget inom ett visst antal timmar.
Skäms på mig.

+ PEOPLEDET ÄR BARA ÅTTA SMÅ SKOLVECKOR TILL DET ORD SOM SMAKAR BÄST I HELA VÄRLDEN !!


CrappyÄr arg på mig själv idag. Arg för att jag är arg på världen. Den är orättvis.


RSS 2.0