10 days

Day 01 - Ten things you want to say to ten different people right now.
Day 02 - Nine things about yourself.
Day 03 - Eight ways to win your heart.
Day 04 - Seven things that cross your mind a lot.
Day 05 - Six things you wish you’d never done.
Day 06 - Five people who mean a lot. (in no order whatsoever)
Day 07 - Four turn offs.
Day 08 - Three turn ons.
Day 09 - Two smileys that describe your life right now.
Day 10 - One confession

OK, lite småtöntigt.

Underhållande för mig om inte annat.

MayDirekt från min trädgård, maj 2010.

KLINGKLING(ELIN)GAWESOME LADIES! Har misstänkt detta sedan hon avslöjade att hon hade en liten juicy secret (haha) på sin föredetta blogg. Är så galet försväntansfull att jag praktiskt taget bor på hennes blogg för att hålla mig uppdaterad.

Glasögonorm.Har varit i stan med fint sällskap, nämligen farsgubben min, och utfört några små ärenden. Vi strosade bland annat omkring på NK där vi köpte thé och därmed utökade vår redan stora samling. Vi är liksom en sådan där familj som aldrig vill ha samma thésort och alla vill variera sig.. Min kära mor hade också från ingenstans bestämt sig för att vilja ha en sådan där bakmaskin i sin ägo. Ni vet en sådan där som var årets julklapp på 80-talet..? Därmed gick i alla fall jag och pappa in på John Wall för att leta och upptäckte att de hade massagestolar man fick provsitta. Ni kan ju bara gissa vart vi  befann oss den närmsta timmen..


I ALLA FALL.

Det som jag egentligen ville framföra med detta fantastiska inlägg var att jag ska få nya glasögon. Ljust guldiga pilotbågar blev det. Använder jag dem inte, kommer jag att börja skela. Kult!

xx E


Lite ModekungenEnkel klänning med fin rygg.Så fruktansvärt fulsnygga.


En räddande skidängel, tack.Sitter och letar febrilt på internet efter en skidoutfit som kan låta sig duga när jag ska ut i backarna med skolan. Någonting som gör att jag inte fryser eller ser hemsk ut.
   Fast jag måste nog erkänna... Vad jag allra helst vill att outfiten (på något jäkla sätt) ska hjälpa till med är att dölja mina inte sådär jättefantastiska slalomkunskaper.

Nervvrak.
Kul.
Jete.

ALLT JAG GÖR ÄR ATT DRÖMMA


pic.src: weheartit

Vill mest ligga så som mannen på bilden gör. Kanske dagdrömma om vad sommarkvällen skall erbjuda eller om jag nästa morgon ska sola på stranden, hitta det perfekta picknickstället eller bara utföra konsten att göra precis ingenting. 
   Har alldeles för länge försökt med att gilla läget, tänka på alla årstiders faktiska tjusning och andra naiva vinterälskares åsikter. Tänker helt enkelt sluta med att trycka undan köldhatet. Vissa tjusningar bleknar avsevärt mycket fortare än andra...

RSS 2.0