Along came fall.I. Fint från hardtoexplain79. II & III. Min skofetisch blir tillfredställd samt den fetaste kameran jag någonsin sett.

Annars då? Livet rullar på som ett hjul i nedförsbacke och jag kan liksom inte låta bli att längta lite tills höstlovsdagarna anländer. Att byta ut tidiga mornar, långa skoldagar och uppesittarkvällar med meterhöga läxtravar mot att sova hur länge man vill, umgås utan begränsningar och kunna göra vad som än behagar för just det tillfället skulle sitta så jäkla fint. Men jag kämpar på!

Vi höres! xx


VILLE BARA SÄGA GODMORGON.... och ja, man kan lugnt säga att kvalitén på bloggen minskar avsevärt när läxhögen ökar i storlek. Puss!

Min älsklingspojke.


Jag älskar dig från jorden, upp till månen och tillbaka. Grattis på 18-årsdagen. <3


FISKEBODA


Såhär fin var man om man hette Anna.

Himlen var blå.

Sandra var glad och söt.

Regn


hardtoexplain79

Dagen saknar vidare mening. Kaffekopp på kaffekopp. Vattendroppar mot fönsterglaset. Musik direkt från min regniga dagar-spellista på spotify och en termometer vars display visar över normal kroppslig temperatur.


SKULLE SITTA FINT.Väska, Proenza Schouler, tunnstickad tröja och armband, Weekday, khakigröna byxor, Monki, mörkrött läppstift, Chanel samt de underbara skorna från Hérve Léger. Scarfen är tänkt som turban, hittade  inte var den kom ifrån.


Tänkte försöka mig på att göra ett collage. Blev inte direkt fantastiskt, haha! Men ni får ha lite överseende med tanke på att det gjordes i Picasa (jättekomplicerat när det gäller collage enligt mig). Älskar i alla fall allt i det. Det bästa som finns är kontrasten mellan ett blont hår och mörkt, gothiskt röda läppar.

 


xx

J'attends, j'espère, je croire toi.Dusch och sedan väntar sängen. Har umgåtts med mina franskaböcker och x koppar kaffe för att hålla ögonen öppna denna söndagskväll. Jag längtar tills imorgon. Frukost med doft av nymalda kaffebönor och trycksvärta från morgontidningen.

Pic: we heart it


STUNNING.Oh mama! Jag vill vara Chanel Iman. [Via http://jakandjil.com]

RSS 2.0